Mindennapi Mylordunkat add meg nekünk most.

Napi Mylord

Közeledik a vasárnapi zárva tartás határideje.

2015. március 04. - Napi Mylord

Már csak egy vasárnapot lehetnek nyitva az üzletek, utána mindannyian mehetünk majd misére, de csak miután elfogyasztottuk a reggeli pezsgőnket a tiszteletreméltó Teddy társaságában, bár lehet, csak szobahőmérsékleten:

Nem szeretnénk kitérni arra, hogy kik maradhatnak nyitva, mert ez naponta változik, ahogy a törvény is. Teddy nem cserélte le ilyen gyorsan a "szobalányait", mint ahogy a dolgok változnak.

Persze többen igyekeznek kicselezni ezt a rendeletet is, de legalábbis kompenzálni rajta. A Mamut bevásárlóközpont például meghosszabbított nyitva tartással fog működni március 15. után. Így majd biztosan többet együtt lehet az egész család is.

mammut.png

A bejegyzés trackback címe:

https://napimylord.blog.hu/api/trackback/id/tr607239815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

torró 2015.03.05. 08:24:13

Elsőnek? Na mindegy! A feleségem egy kis ABC-n dolgozik, egy családi vállalkozónál. Mi több mint 40 éve rendszeresen járunk misére vasárnaponként. De! Erre hivatkozással soha nem kértük, hogy vasárnap ne legyenek nyitva. Sőt! Elmondom, részünkről ez a lépés elhibázott. Ettől senki nem fog rohanni a misére. Sajnálom azt aki a rendeletben ilyesmi szándékot próbál belecsempészni. Nem értem a kormányzatot, miért tesznek mostanában ennyi sok választót vesztő intézkedést. Hasonlít egy két fiatal titánra, aki kocsit kapva azt hiszi, egyre nagyobb tempóban való száguldásában, hogy őt nem érheti baleset. De igen! Ki merem jelenteni, ez még ezután fog nagy viharokat kiváltani. De legyen ez az ő problémájuk, mert nekünk már megvan. Olvastam róla, hogy a vállalkozók egyszerűen kibővítik a családi vállalkozást úgy, hogy az alkalmazottakat beveszik a vállalkozásba, és csókolom! Máris nyitva lehet lenni. Az a jó, hogy a Magyar ember mindig ügyesen megtalálja a hülyeség elleni gyógyszert. Én nekik szurkolok!

Szűtté mamá? Szűjjé! 2015.03.05. 12:43:27

Velem kiszúrt a fidesz. Ezt nem felejtem el 2018-ig sem. Ennyike.

Egyébként ahány bolti dolgozóval beszéltem, mind sajnálta a kieső vasárnapi pótlékát és azt, hogy hétköznap tovább kell bentmaradnia, hazaér majd éjfélre. Köszönjük fidesz és kdnp, hogy megint olyanba pofáztál bele, amibe nem kéne.

Napi Mylord · www.napimylord.blog.hu 2015.03.05. 12:45:07

@torró: Nah igen, a magyar ember a léc hátán is megél. Mint Alf Stokes. :-)

OkoskaTo:rp 2015.03.05. 13:33:28

Még narancssárgára módosult tudatállapotú zombikat is hallottam keményen panaszkodni, hogy akkor majd szombaton kell tülekednie, hogy a gyerekének megvegye a ruhát-cipőt, amit eddig vasárnap tudtak elintézni. (Hét közben ugyebár iskola és munka.) Az ép ész, és a szeretett kormánya döntése közötti ellentmondást úgy oldotta fel pszichésen, hogy az egészet a (nemlétező) KDNP-re kente, és őket hibáztatta érte.
süti beállítások módosítása