Mindennapi Mylordunkat add meg nekünk most.

Napi Mylord

Kinek hogyan telt a Vasárnap?

2015. március 16. - Napi Mylord

Lezajlott az első Vasárnap, amikor is nem tudunk bevásárolni. Mrs. Lipton listájáról a sok élelmiszert ezért Szombaton kellett beszerezni, volt is nagy sor meg pánik mindenhol, mintha Zombi apokalipszis jönne a városra és ez az utolsó esély, hogy készleteinket feltöltsük.

Most Vasárnap nem lehetett volna vásárolni amúgy sem, hiszen Március 15. volt, nemzeti ünnep. Kinek hogyan telt? Voltak zavargások, amiről új köztévénk nem számolt be, persze. Mint ahogy sok mindenről sem, mert elbénázták a közvetítéseket, még szerencse, hogy közpénzből lett az állami adó.

Kicsit arra emlékeztet, amikor Lord Meldrum kapott felkérést a BBC rádióhoz, lényeg, hogy szórakoztató műsor ne legyen benne, mert minek is az.

Az megvan, hogy nemcsak délelőttönként, amikor 'jómunkásemberekhez' híven a gyárban dolgozunk, van a Csengetett, Mylord? a VIASAT3-on, hanem 18:00-kor is? Nekünk ez kimaradt, de majd most!

viasat3.png

A bejegyzés trackback címe:

https://napimylord.blog.hu/api/trackback/id/tr327274415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása