Mindennapi Mylordunkat add meg nekünk most.

Napi Mylord

Vasárnapra készülődünk!

2015. március 10. - Napi Mylord

Már érintettük a vasárnapi zárva tartás témáját, még nőnapra is adtunk tippeket, de most a március 15-i állami ünnepségek mellett nem mehetünk el szó nélkül. Ez is vasárnapra fog esni, mint minden jó dolog mostanában.

Országszerte lesznek programok, megemlékezések, minden jó, a net tele van programajánlóval és mivel Stokes lopja a wifi-t a nemesektől, mi tudjuk, hova fogunk menni.

És a gyerekek is. Ugyanis Orbán Viktor miniszterelnök tett egy olyat, amit a kommunizmus óta nem divat (lehet időgépe van!).

Kormánya közmunkásokat, sőt gyerekeket is fog toborozni (már folyamatban) és szállítani a megemlékezésekre. Ha egy gyerek (vagy annak szülői) elég bátrak, akkor még a sajtónak is nyilatkozhatnak, de persze ehhez szülői hozzájárulás kell majd. Mindezt persze a mi pénzünkből intézik, közpénz, jó lesz.

Nyilván az ünneplő meg a kokárda az alap, Mabel már most vasalja az ingeket szép simára. Kicsit olyan izzadtságszagú, vagyis nagyon az, kábé azokkal a jelenetekkel tudnánk a legjobban jellemezni, amikor Mylordék a személyzettel együtt mentek piknikezni, még egy buszban is utaztak.

Parádés jelenetek, nézzétek!

Persze minden jó, ha vége jó! :D

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napimylord.blog.hu/api/trackback/id/tr837254559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása