Mindennapi Mylordunkat add meg nekünk most.

Napi Mylord

Húsvétra hangolódva!

2015. március 30. - Napi Mylord

Már csak egy hét és itt a Húsvét! Ki mikor veszi meg a sonkát és a többi kelléket? Vasárnap ne nagyon ugráljon senki, mert a 3. hetébe lépett a vasárnapi zárva tartási rendelet, amit szinte naponta módosítanak és terjesztenek ki, újabb boltokra.

Az megvan, hogy pékségekben nem lehet például vizet meg üdítőket árulni vasárnap? Csak pékárút meg tejet. Valahol nagyon vicces, de inkább szomorú, még Mrs. Lipton is csóválta a fejét.

Aki szombaton már letudta a Húsvéti vásárlás nagyját az megtapasztalhatta, hogy milyen az, amikor egy Zombi apokalipszis előtt az emberek pánikba esnek és rohannak felhalmozni a készleteket. Kinek milyen tapasztalatai vannak ezzel kapcsolatban? Nem a zombikkal.

A menü amúgy mi lesz? Hagyományos húsvéti fogások vagy vannak hazai kedvencek is? Mrs. Lipton nagyon rákészül a menüre, Henry segít neki, sajnos.

husvet.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://napimylord.blog.hu/api/trackback/id/tr37315108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása