Mindennapi Mylordunkat add meg nekünk most.

Napi Mylord

Most brókernek lenni olyan, mint NAV ellenőrnek…

2015. március 06. - Napi Mylord

Már ami a népszerűséget illeti, mert fizetésben nyilván többet kapnak, de kb. a megbecsülésük a békasegge alatt van.

Merthogy megint brókerbotrány van! Kisebb, mint a Buda-Cash (azért durva lenne hetente 100 milliárdos sikkasztásokat leleplezni, pedig.), de elég arra, hogy a brókercégekbe vetett bizalmunk megbillenjen. Mint ahogy Stokes-ra sem mernénk rábízni a családi ékszereket, úgy a nem létező pénzünket sem fogjuk most értékpapírokba fektetni.

A Buda-Cash botránya után (több pénzt sikkasztottak el 15 év alatt, mint amennyi pofont Henry kapott a 4 évad Mylord alatt, pedig sokat kapott;) ) most felfüggesztették a Hungária Értékpapírt is. Nem milliárdokról, milliókról van szó, de az az egyszerű embernek nem vigasz.

Mi jöhet még?! James szerint államosítani kellene mindent, mert honatyáink megbízhatóak. Mrs. Lipton lekevert neki is egy nagy pofont.

broker.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://napimylord.blog.hu/api/trackback/id/tr667245729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása