Mindennapi Mylordunkat add meg nekünk most.

Napi Mylord

Jelentés a 87. Oscar gáláról…

2015. február 23. - Napi Mylord

Mrs. Lipton erős teájának köszönhetően, amit minden órában folyamatosan utántöltött, mi is fent maradtunk a gála ideje alatt. Sajnos magyar adó idén nem közvetítette a gálát, az HBO hivatalos közleménye szerint, azért nem tették, mert az ilyen eseményeket úgyis online nézik az emberek, nem lenne exkluzív. Najah, ahogy Henry mondaná: hova vezetne mindez?!

hova_vezetne.png

 

Több díj a papírforma szerint alakult és a házigazda, Neil Patrick Harris hozta a tőle megszokott formát. A nyitó mondata önmagáért beszél:

„Today we honor Hollywood's best and whitest. - /brightest/ … „ A tiszteletreméltó Teddy vastapssal üdvözölte az eredeti szöveget, aztán elszomorodott amikor kijavította magát Neil.

Jó poénokban nem volt hiány és kaptunk megható beszédeket is az elfogadásról, feminizmusról (Miss Cissy állva fogadta Patricia beszédét) és persze a másságról is. Graham Moore „Stay weird, stay different.” beszédén mi is könnyeztünk. Kellett is egy szelet Mrs. Lipton legendás meggyes lepényéből, hogy folytatni tudjuk a gálanézést aztán.

A férfi főszereplő (Eddie Redmayne – Theory of Everything) és a női (Julianne Moore – Still Allice) mondhatni papírforma volt, de hogy a Birdman nyerte a legjobb rendező és film díját is az minket is meglepett. Ivy és a személyzet gyorsan összedobott egy fogadást a film tiszteletére, mi ezzel búcsúztunk:

birdman.png

A bejegyzés trackback címe:

https://napimylord.blog.hu/api/trackback/id/tr697208369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása