Mindennapi Mylordunkat add meg nekünk most.

Napi Mylord

Te is fiam, Brútusz…

2015. március 10. - Napi Mylord

Tényleg nem akarunk minden héten brókerbotrányokról írni meg elbukott százmilliárdokról, esküszünk, de ha egyszer mindig jön egy új hír, amit Mrs. Lipton teája és meggyes lepénye mellett meg lehet beszélni akkor, muszáj.

Most a Quaestornál borult a biliből a szar, az MNB szerint állítólag 150 milliárd fiktív kötvényt adhattak el, így a botrány még a Buda-Cash-ét is túlszárnyalja, no nem mintha ez verseny lenne. Amikor Mabelnek mondtuk az összeget akkor kapott egy kisebb szívrohamot, azóta már jobban van és újra mossa az edényeket, 3 penny-s órabér mellett.

Mikor lesz ennek vége? Ki lesz a következő? Önök részvényekbe fektetnék a dolgosan megkeresett pénzüket vagy inkább az ágyuk alá dugnák, ahogy Lady Lavender tette nagyon okosan?

Vajon mit csinálnának kedvenc Mylord karaktereink, ha „nagy” összeg ütné a markukat?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napimylord.blog.hu/api/trackback/id/tr517257461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása